VAN / ERCİŞ - İrşad İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Türk Kızılayı ile yapılan Protokol aracılığıyla Ercişte ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmesi planlanan, öğrenci ve velilerimize daha önceden duyurusunu yaptığımız yardım kolilerimizi hazırladık. Hazırlanan yardım kolilerimiz Kızılay Erciş Şube Başkanı Sayın Kurbani ÖZDAŞ'ın katılımıyla teslim alındı. Öğrenci ve velilerimize gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eder hayırlara vesile olmasını dileriz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık İŞLER okulumuza gelerek öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını dinleyip desteklerini ilettiler. Okulumuz adına kendisine teşekkür eder okulumuzda daha sık ağırlamayı temenni ederiz.

Değerli velilerimiz;

Okul Psikolojik Danışmanımız Bengü Nur KAYASUYU tarafından öğrencilerimize yönelik olarak hazırlanan bedensel ve duygusal sınırlarımız hakkında bilgilendirme videomuz hazırlanmıştır. Dikkatle incelemenizi rica ederiz.

Mrt

Erciş İlçe Müftüsü Sayın Abdullah BORA bey okulumuz İrşad İmam Ortaokulunda Ramazan ayının önemi ve İmam Hatipli olmanın güzellik ve sorumlulukları üzerine öğretmen ve öğrencilerimize sohbet havasında bir söyleşi gerçekleştirdi. Kuranı Kerim kıraati ile başlayan söyleşi öğretmen ve öğrencilerce büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ziyaret esnasında okulumuz kütüphanesine bir çok kitap hediye eden Müftü beye okul idaresi tarafında teşekkür mahiyetinde küçük bir hediye takdim edildi.

Mrt

Salihiye Kız YBO tarafından okulumuza bağışlanan projeksiyon cihazı için öncelikle okul müdürü Sayın Şahabettin POLAT'a ve tüm okul idaresine teşekkürlerimizi sunarız.

Sevgili öğrencilerimiz;

Okulumuzda gerçekleştirilecek olan 40 hadis yarışması hakkında aşağıdaki broşürümüzü inceleyebilir, anlayamadığınız konularda okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimize başvurabilirsiniz.

Mrt

Haftalık olarak düzenli olarak uyguladığımız haftanın temiz sınıfı ödülünü ard arda 3 kez kazanan 5-B sınıfına özel olarak ödüllerini verdik ve tebriklerimizi ilettik.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamasıyla birlikte bu sene öğrencilerimiz LGS başvuru işlemlerini kendileri yapacaktır. Bu sebeple öğrencilerimizin işlemlerini sağlıklı bir şekilde yürütmeleri adına LGS Başvuru Bilgilendirmesini gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi programı okulumuzdaki törenle gerçekleştirildi. İnancın, fedakarlığın ve azmin sembolü olan Çanakkale Zaferi'nin büyük bir onur ve heyecanla idrak ettik. Çanakkale Zaferi sadece milli tarihimizin değil insanlık tarhinin en ihtişamlı destanıdır. Vatan için canlarını veren şehitlerimize ve ulusumuzun kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygıyla anıyoruz.

Mrt

Gerçekleştirilen deneme sınavında daha önceden belirlenen 70 taban puanını aşan öğrencilerimizin ödülleri verildi. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yılı okulumuzda gerçekleştirilen törenle kutlandı. Türkçe öğretmenlerimiz Yusuf BİÇER ve Zeliha CANBAZ rehberliğinde öğrencilerimiz programı gerçekleştirdiler. Şiir, oratoryo ve tiyatro gösterisiyle gerçekleştirilen programda emek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

Türkçe öğretmenlerimizin takibiyle Şubat ayının en çok okuyan öğrencileri belirlendi. 5-A sınıfından Azra ERGUN, 6-C sınıfından Muhammed DEMİRBAĞ, 5-C sınıfından Çınar SÜRÖR isimli öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Arapça öğretmenimiz Ahsen ZORLU'nun destekleriyle Kuran-ı Kerim okumaya geçen öğrencilerimiz ödüllendirildi. Okul müdürümüz Şahabettin SEVİNÇ hediyelerini takdim etti.

Mrt

11 Ayın sultanı Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla okulumuz öğrencileri Ramazan ayı ruhunu yaşatmaya ve anlamaya yönelk çalışmalarını gerçekleştirdiler. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimie teşekkür ederiz. Hayırlı bir ay geçirmemiz dileğiyle.