VAN / ERCİŞ - İrşad İmam Hatip Ortaokulu

May

İlçemiz Trafik Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz trafik, yaya, taşıt ve güvenlikle ilgili sorularına cevap aldılar. Komutanlarımıza teşekkür ederiz.

May

Haftanın temiz sınıfı uygulamasında en temiz sınıf olma özelliğini 4 hafta üst üste başaran 7-A sınıfımız ödüllendirildi. Kendilerini tebrik ederiz.

May

Filistin'e mektup konulu yarışma sonucunda dereceye giren öğrencimiz Ebrar ÇAKMAK'ın kazandığı ödül okul müdürümüz tarafından kendisine verildi.

Nis

Van Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Bölümünün kurucusu olduğu ve okulumuzun katılımcı olarak yer aldığı Erasmus projeleri kapsamında Almanya akışımız tamamlandı. Fen Bilimleri öğretmenimiz Müberra YILDIZ ve Matematik öğretmenimiz Merve TOKGÖZ akış içerisinde yer alarak gözlemlerde bulundular.

Nis

Kuran-ı Kerim okumaya başlayan ve 40 Hadis yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Kendilerni tebrik eder, başarılar dileriz.

Nis

Daha önceden duyurusunu yaptıımız 40 hadis okuma yarışmamızı gerçekleştirdik. Yarışmayı kazanan öğrencimiz Hasan GÜNGÖR'ü tebrik eder, eğitim-öğretim hayatında başarılar dileriz.

Nis

8. sınıflarımıza yönelik lise tanıtım gezilerimizi gerçekleştirdik.Erciş Fen Lisesi, Erciş Sosyal Bilimler Lisesi, Sevim Kürüm Anadolu Lisesi, Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi ve Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere toplam beş okulumuzda gözlemlerde bulunan öğrencilerimiz okullar hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerimize eşlik eden Okul Psikolojik Danışmanımız Bengü Nur KAYASUYU'na teşekkür ederiz.

Nis

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan törenimizi okulumuzda gerçekleştirdik. Programı hazırlayan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Mart ayı boyunca en çok kitap okuyan öğrencilerimiz Türkçe zümre öğretmenlerimizin denetimiyle belirlendi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Havaların ısınmasıyla birlikte okul bakım çalışmalarımız devam ediyor. Okul bahçemizin eksik yerleri onarılarak eski haline dönüyor. Okul bakım çalışmalarımıza destek veren değerli velilerimiz Kamuran ÜNAL ve Cemal ZORLU'ya teşekkür ederiz.

Nis

Türk Kızılayı ile yapılan Protokol aracılığıyla Ercişte ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmesi planlanan, öğrenci ve velilerimize daha önceden duyurusunu yaptığımız yardım kolilerimizi hazırladık. Hazırlanan yardım kolilerimiz Kızılay Erciş Şube Başkanı Sayın Kurbani ÖZDAŞ'ın katılımıyla teslim alındı. Öğrenci ve velilerimize gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eder hayırlara vesile olmasını dileriz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık İŞLER okulumuza gelerek öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını dinleyip desteklerini ilettiler. Okulumuz adına kendisine teşekkür eder okulumuzda daha sık ağırlamayı temenni ederiz.

Değerli velilerimiz;

Okul Psikolojik Danışmanımız Bengü Nur KAYASUYU tarafından öğrencilerimize yönelik olarak hazırlanan bedensel ve duygusal sınırlarımız hakkında bilgilendirme videomuz hazırlanmıştır. Dikkatle incelemenizi rica ederiz.

Mrt

Erciş İlçe Müftüsü Sayın Abdullah BORA bey okulumuz İrşad İmam Ortaokulunda Ramazan ayının önemi ve İmam Hatipli olmanın güzellik ve sorumlulukları üzerine öğretmen ve öğrencilerimize sohbet havasında bir söyleşi gerçekleştirdi. Kuranı Kerim kıraati ile başlayan söyleşi öğretmen ve öğrencilerce büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ziyaret esnasında okulumuz kütüphanesine bir çok kitap hediye eden Müftü beye okul idaresi tarafında teşekkür mahiyetinde küçük bir hediye takdim edildi.